12 Μαΐ 2014

ΞΑΝΑ, ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ!


Στο θρόνο του ο βασιλιάς Σταυρός!
Ο Σταυρός Καλυθιών είναι στη Β’ Εθνική Κατηγορία και με τη βούλα! Η ιστορική ομάδα του νησιού μας κέρδισε το Σάββατο στο γήπεδο Μελισσουργού Ρέντη με 6 – 5 στα πέναλτι τη «Βασίλισσα Θράκης» (1 – 1 η κανονική διάρκεια του αγώνα) «σφραγίζοντας» έτσι το εισιτήριο της ανόδου. Ο Σταυρός που το τελευταίο διάστημα έκανε μεγάλη ανανέωση, δικαιώθηκε απόλυτα και πλέον βάζει τις βάσεις για να μπορέσει να παίξει ξανά στην Α’ Εθνική Κατηγορία, όπως και πριν από μερικά χρόνια. Με το σφύριγμα της λήξης σήμερα στον Πειραιά, οι παίκτριες του Σταυρού έγιναν ένα κουβάρι μαζί με τον πρόεδρο Νίκο Κιόττου, για να πανηγυρίσουν την μεγάλη τους επιτυχία. Ο πρόεδρος του συλλόγου είναι από τους πρωτεργάτες αυτής της επιτυχίας δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος σύλλογος είναι δικό του δημιούργημα και όπως φαίνεται είναι πανέτοιμος να τον οδηγήσει και πάλι στην Α’ Εθνική, εκεί που του αξίζει. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον προπονητή Νώντα Αξιώτη και γενικότερα στον Σταυρό Καλυθιών που δείχνει ότι έχει μέλλον.
Ο Σταυρός προηγήθηκε στο σκορ στο 35ο λεπτό με την Πόπη Τσικούρη, για να ισοφαρίσει η Βασίλισσα Θράκης στο 54ο λεπτό... Οι δύο ομάδες, αν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες οδηγήθηκαν στην παράταση και τελικά στα πέναλτι, όπου τα κορίτσια του Σταυρού ήταν πιο ψύχραιμα και πήραν τη νίκη ανόδου.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ (Νώντας Αξιώτης): Γιοχάλα Ιωάννα, Παπαμιχαήλ Δέσποινα, Ζούρδη Κατερίνα, Τομάζου Χριστίνα, Κιόττου Βέρα, Μαλλιάκα Έμιλι, Τερζοπούλου Αδαμαντία, Τσικούρη Πόπη (46' Στεργιοπούλου Μιχαλίτσα, 118' Καρακούση Λίνα), Παυλίδη Μαρία (70' Δολαπτσάκη Αναστασία), Ντελλάκη Μαρία, Αξιώτη Δήμητρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...